skip to Main Content
06-51 35 14 94 info@demediabaron.nl
Waarom social media beheer uitbesteden?

Vol ambitie heb je op diverse social media een account aangemaakt en je bent vol goede moed aan de slag gegaan met het maken van online vrienden, uitnodiging versturen voor pagina likes en het linken naar je accounts. Maar dan? Hoe houd je jouw social media kanaal levendig en interessant voor bezoekers en hoe krijg je meer interactie met bezoekers? Waar haal je de tijd vandaan om dit allemaal voor elkaar te krijgen naast je normale werkzaamheden in jouw onderneming? De meeste ondernemers gooien spijtig genoeg al snel de handdoek in de ring en geven het om deze redenen op. Niet doen, want je social media beheer uitbesteden is dan de oplossing! Een goede social media communicatie heeft namelijk grote invloed op de band met je (potentiële) klant en hoe je jouw merk of bedrijf online positioneert.

Herken je jezelf in bovenstaande tekst? Geen nood, De Media Baron is er om je hiermee te helpen en je volledig te ontzorgen op het gebied van social media beheer!

Het belang van social media

Zoals ik elders op mijn website al aangaf, beschikt ongeveer 85% van de Nederlanders over een of meerdere social media accounts. Dit is een enorme potentiële klantenvijver, die je links laat liggen wanneer je als ondernemer niet of nauwelijks zichtbaar bent op de voor jou relevante social media.

Met een gerichte strategie gaan we samen aan de slag om een voor jouw zo efficiënt en effectief mogelijk social media beleid bepalen, zodat jouw potentiële klanten niet meer om je heen kunnen.

Voordelen van het uitbesteden van jouw social media

Natuurlijk, het uitbesteden van je social media brengt een kleine investering met zich mee. Maar dat weegt bij lange na niet op tegen de voordelen die het je oplevert. Hieronder vind je een aantal voordelen wanneer je jouw social media aan mij uitbesteedt.

TIJDSBESPARING

Jij bent dé expert in jouw business, ik ben goed in het beheer van social media. Laat mij doen waar ik goed in ben, dat levert jou tijd op om dingen te doen waar jij goed in bent: ondernemen!

KWALITATIEVE BERICHTEN

Door mijn ervaring weet ik wat er online speelt en kan ik hier met ludieke berichten en acties direct op inspelen.

SNELHEID

Voor mij is social media prioriteit nummer 1! Ik ben continue online en kan daardoor direct en adequaat reageren op berichten of klachten.

LEUKE DINGEN DOEN

Even eerlijk… we willen allemaal dingen doen die we écht leuk vinden en waar we goed in zijn!

MEER KLANTEN

Meer potentiele klanten weten je te vinden door je online aanwezigheid én jij houdt tijd over om meer aandacht te geven aan je bestaande klanten.

MEER OMZET

Simpel: meer klanten is meer omzet!

Je social media aan mij uitbesteden gaat als volgt

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en inventariseren we samen je interesses en relevante onderwerpen waarover kan worden gepost. De pakketten bieden voor elke ondernemer wat wils en op basis van het intakegesprek zullen we samen bepalen welk pakket het beste bij je past. In elk pakket zullen we in grote lijnen de volgende stappen met elkaar doorlopen:

  • Inventariseren
  • Wekelijkse acties
  • Rapportage
  • Periodiek overleg
Klaar om je social media aan mij uit te besteden?

Ben je overtuigd van de voordelen die het uitbesteden van je social media jou kan opleveren? In een kort gesprek kan ik al snel inschatten hoe we samen tot een juiste social media strategie kunnen komen. Ik hoor graag van je!

Vincent van Welie
Eigenaar De Media Baron

Back To Top