skip to Main Content
06-51 35 14 94 info@demediabaron.nl
Mijn werkwijze om jouw social media te laten excelleren

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en inventariseren we samen je interesses en relevante onderwerpen waarover kan worden gepost. De pakketten bieden voor elke ondernemer wat wils en op basis van het intakegesprek zullen we samen bepalen welk pakket het beste bij je past.

Na de keuze voor het pakket zullen we aan het begin van elke maand of week een opzet maken met relevante berichten voor die maand of week en deze ter controle aan je voorleggen . Wanneer jij akkoord hebt gegeven zal ik de berichten voor je gaan plaatsen en bijhouden. Dat betekent dat ik ook het beheer voor je ga verzorgen en reacties op de berichten en chatgesprekken zal gaan beantwoorden, zodat er optimaal contact wordt onderhouden met (potentiële) klanten.

Plan van aanpak

Invantariseren

We gaan als eerste bepalen hoe jij jezelf of je bedrijf wil profileren op social media en wie je doelgroep en concurrenten zijn. Hiermee krijg ik een goed beeld wat er in de markt speelt en hoe jij jouw klanten wil gaan aanspreken en met welke onderwerpen. Daarnaast zullen we een selectie gaan maken van een afbeeldingenbank waarmee we de berichten kunnen verrijken voor extra zichtbaarheid.

Maandelijkse / wekelijkse acties

Aan het begin van elke maand of week zullen we het aantal berichten op basis van de gekozen interessegebieden en producten of diensten die levert voor je opmaken en met jou delen. Wanneer je goedkeuring hebt gegeven (of waar nodig kleine wijzigingen die ik eerst voor je zal verwerken), dan zal ik de berichten plaatsen op de betreffende social media kanalen.

Rapportage

Afhankelijk van het gekozen pakket, zal ik de resultaten van de geplaatste berichten met je delen in een periodieke rapportage. Zo kan je precies zien hoeveel bereik een bericht heeft gehad en of je meer volgers hebt gekregen op je account.

Periodiek overleg

Het kan natuurlijk altijd dat de gekozen strategie niet het verwachte resultaat heeft opgeleverd of wellicht heb je andere inzichten gekregen. Daarom plannen we, onder het genot van een kopje koffie, altijd een periodiek overleg in om de resultaten te bespreken en waar nodig een strategie te bepalen en daarmee het bereik verder te vergroten!

Inventariseren
Maandelijkse of wekelijkse acties
Rapportage
Periodiek overleg
Back To Top