skip to Main Content
06-51 35 14 94 info@demediabaron.nl
Wie is De Media Baron

Aangenaam… mijn naam is Vincent van Welie en woonachtig in het Overbetuwse dorp Driel, nabij Arnhem.

De laatste jaren ontving ik regelmatig hulpvragen van ondernemers die graag ‘iets’ met social media wilden doen, maar daar simpelweg de tijd of kennis niet voor hadden. Omdat bijna 85% van de Nederlanders tegenwoordig een of meerdere social media accounts heeft, is het natuurlijk zaak dat je wel professioneel zichtbaar bent op verschillende social media. Een grote afzetmark binnen handbereik dus en reden voor mij om je hiermee te willen helpen!

Wat ik doe

Even simpel gezegd: jou helpen met je online media! Veel ondernemers doen ‘iets’ met social media of ‘hebben’ een website, maar hebben daar, volkomen logisch, niet altijd evenveel zin in of tijd voor beschikbaar om het bij te houden of te onderhouden. Bel mij eens vrijblijvend, dan bespreken we samen de mogelijkheden om jouw online bereik te vergroten op social media en internet!

Waarom voor De Media Baron kiezen

Daar ben je natuurlijk vrij in, maar ik zou het bijzonder op prijs stellen als wij met elkaar een samenwerking kunnen aangaan en jouw online media samen naar een ‘next level’ kunnen brengen. Desondanks toch een aantal kenmerken die centraal staan bij een samenwerking tussen ons beide.

  • Persoonlijk contact
  • Korte lijnen
  • Ook buiten kantooruren
  • Verse koffie
Back To Top